Blev nog medveten om att mobilen fungerade

Till allra först vill jag säga, att bilden beskriver mycket bra mina känslor för telefonen just nu. 🙂 Då återgår vi till dagens jumppa. Min fysioterapeut hade några papper som var avtal om fysioterapi med Folkhälsan, som vi läste igenom och skrev under. Det tog ju sin lilla tid innan vi hade gjort paprena färdigt.

Idag önskade jag mig lite mera fotmasssage, det kändes så i mina fötter. Nuförtiden har fötterna blivit lättare ömma av någon anloedning . Sedan ringde telefonen,  det var väl någon försäljare som frågade om jag hade tid. Jag gav ett nekande svar  och samtalet avslutades. Hann knappt börja säga något, så ringde det igen. Nu var det min vän som tyckte att vädret var för kyligt för mig att komma till örtagården i kväll, och jag var av samma åsikt. Samtalet skulle väl ha fortsatt ännu längre om inte jag hade sagt, att jag var mitt i jumppan. Vi hann massagera mina fötter och lite min högra arm.

Då vi hade blivit klara med fysioterapi, så ringde min käre far som ville kolla om  automatiskasvaren fungerade. Jag berättade, att jag blev nog medveten om att mobilen fungerade. 🙂

Efter det jag hade fått min telefon tillbaka, såg jag att det hade kommit ett meddelande. Det var från min fysioterapeut som berättade att de hade fått en pojke. Meddelandet hade kommit igår. Ja en sådan eftermiddag hade jag.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.