Bra att få veta

En stund innan jag skulle fara hem från jobbet, kom min arbetsplatshandledare och pratade med mig. Jag berättade om hur jag hade tänkt ta min semester i sommar, tänkte ta från midsommar och vara ledig hela juli. Nämnde också att jag far först två veckor till Kankaanpää på rehabilitering, och frågade hur det  påverkar semestern. Enligt min handledare så räknas det inte till den vanliga ledigheten. Jag sa att det var bra att få veta, ville bara kolla med saken. 🙂 Ibland vet man inte hur saker och ting räknas, att om det räknas som ledighet eller inte. 🙂

När jag kom hem så hade jag fått ett brev på posten. Brevet var från Kankaanpää, jag ska vara där den 27 juni till 10 juli 2012. Jag hinner vara lite på  villan innan jag åker till Kankaanpää. 🙂 Det blev ganska mycket information på en kort stund. 🙂

Pappa var hit en sväng, han tog min telefon. Det hade kommit igår en ny uppdatering på automatiskasvararen, så nu är jag utan telefon.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.