Tiden gick fort idag

Ja tiden gick fort idag, utan att jag gjorde något speciellt. Jag laddade brödmaskinen och bakade  bröd, det är ganska kul att baka eget bröd. Det är bara att sätta alla ingredienser i maskinen så sköter brödmaskinen resten, och tala inte om den härliga doften som man får inne i lägenheten. 🙂 Mamma kom på besök, de kom hem tills formel 1 skulle börja och pappa ville se på tävlingen.  Jag bjöd på kaffe och vi hade en trevlig pratstund. Sedan gick mamma över till min gamla gård och grävde upp mina pärlhyacinter som hon planterade i en kruka och satte på terassen. 🙂

Senare på kvällen var jag  :på födelsedagskaffe till mina föredetta grannar, frun i huset fyllde år igår.  Ja en sån dag hade jag.  🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.