Med lite omändringar blev byxorna bättre

Nu fick jag tid att komma och skriva om dagens projekt, lyssnar på samma gång Melodifestivalen som är bra bakgrundsmusik. Till dagens projekt, jag var ju nöjd med de nya  byxorna men byxbenen lite väl för vida. Modellen var bra när den hade gummiband, hade varken dragskedja eller knappar Jag behöver ju ha byxor med gummiband för att själv kunna uträtta mina behov. (wc) En tid var det ganska svårt att hitta såna byxor men nu är det betydligt lättare. Idag hade jag min stödperson att dra in och korta av byxorna, på alla tre paren. Med lite omändringar blev byxorna bättre, då det extra tyget togs bort. Jag blev riktigt nöjd. 🙂

Vi ringde och beställde taxi till onsdagseftermiddag då vi far på gårdsfesten i Nykarleby. Sedan började jag prata om Thomas Ledin konsert som är i augustti, jag frågade min stödperson om hon komma med mig. Det ville hon och jag lovade att skaffa biljetter åt oss. 🙂 Sedan kom en vårdare (som tidigare jobbade hos mig) på en snabb besök, det var kul att se henne igen. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.