Det går inte alltid som man har planerat

Jag har aldrig varit någon aktiv medlem i Vasanejdens CP-förening, dels har avståndet mellan Jakobstad och Vasa varit en orsak och alla händelser har känts så långt borta i synnerhet mitt på veckan. Nej, man vill eller orkar inte sätta sig i bilen efter en arbetsdag och köra till Vasa för ett möte. Jag är en medlem i föreningen i varje fall.

Februari i år fick jag en tips av min vännina, att det kommer att ordnas CP-dagar i Seinäjoki i juni detta år. Jag blev intresserad av det och min vännina skulle också komma dit, sedan lovade min stödperson ställa upp och komma med mig. Informationen om dagarna var lite krångligt och bristfällgt. Slutligen fick jag tag på kurskordinatorn som lovade att skicka mer information närmare CP-dagarna.

Tills idag hade jag inte fått information, så skrev jag åt min vännina och frågade ifall hon visste något mer om dagarna. Jag fick ett svar att CP-dagarna har blivit avbokade av någon orsak. Ja det går inte alltid som man har planerat. Visst är det lite synd att dagarna inte blev av men vad kan man.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.