Jag kan väl avslöja hemligheten

För lite mer än en månad sedan skrev jag, att jag fick veta en hemlighet, ja jag kan väl avslöja hemligheten. Det var att mitt gudbarn ska få ett syckon till i november, som blir familjens tredje barn. 🙂 Nu ikväll såg jag min vännina berättcade på facebook för sina vänner. Inlägget om hemligheten nämnde jag att jag uppskattar att höra till den närmaste vänkretsen som fick veta i ett skede, och gör det fortfarande.

Det känns så underbart att få vara med och dela en sådan nyhet. För några år sedan hade jag en kris när jag hade fyllt 30 år, insåg att jag inte kunde bilda en egen familj och få egna barn. Det var inte lätt att vara funktionshindrad.  Ja det var en väldig jobbig tid för mig, kunde ej vara som mina vänner i min ålder. Då kände jag mig annorlunda och hade många frågor som snurrade i huvudet till exempel: ”Varför just jag? Varför kan jag inte få egna barn? Hur gör det så ont i mig” Med tiden har jag börjat kunna acceptera min situation. Jag är så tacksam och glad över att ha två gudbarn och deras syskon, vara med i deras liv, njuta tllsammans av tillvaron. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.