Kvällen i örtagården

Ja kvällen i örtagården. Örterna i drivbänken hade vuxit så att nu kunde man se att något var på gång.. 🙂 Vi rensade och sådde. Allt annat var vått efter regnet, utom drivbänken som var torr. Jag gick och satte mig i solen, där var det varmt och skönt men i skuggan var det rätt så kyligt, Den kalla vinden gjorde sitt också. Vi var ganska många idag så det gick undan med trädgårsarbete. I kväll gick jag ganska mycket, och att gå på ojämn underlag utomhus är bra träning för mej. 🙂

Då min vän körde hem mig så gav jag en Chilipaprika planta åt henne. 🙂 Jag gav inte den som håller på att laga en frukt, nej, den vill jag behålla själv. 🙂 Sån var min kväll idag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.