Dagen – (igår) nu är det en ny dag :-)

Jag tänkte sätta mig ner och skriva lite om dagen 🙂 Jobbet gick bra, hann laga nästan två dagars arbete. På eftermiddagen pratade jag med mamma, som berättade att nu hade de köpt en laddare till telefonnerna. Sedan sa hon att de kanske skulle stanna lite längre på villan, då jag frågade när de skulle komma hem. I kväll var jag på fotbolllsmatch, men tyvärr så blev det en förlust ännu en gång för JARO mot FC Lahti. Det var en tråkig match, men man fick ju i alla fall vara ute.

Efter att jag hade fått hjälp med kvällsbestyren, så gick jag in på facebook och började chatta med en vän. Vi chattade en stund, och kom överens att träffas på lördag. 🙂 Facebook är ett bra sätt att hålla kontakt med sina vänner. 🙂 Idag blev det inte så mycket skrivet, däremot igår blev det en hel del skrivet. Ja då kändes det så. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.