Skrev en förklaring….

På eftermiddagen började jag gå igenom vad min moster sa åt mig igår. Kom fram till att hon kanske inte tänkte på, att jag måste fundera på vad jag vill dela av mitt liv åt boggläsarna. Sedan skrev jag en förklaring som textmeddelande åt moster, det kändes så att hon inte skulle missförstå mej. Jag skrev att jag förstod hennes tankesätt, som i och sej är en bra sak. Med bloggandet måste man fundera på hur mycket man vill dela av sitt liv med främmande människor. Jag tycker själv att barndonen kanske är för peronlig sak. Så har jag ju ungefär  4.000 läsare. Jag hoppas att du förstår min synpunkt skrev jag som avslutning på meddelandet.

Sedan kopierade jag innehållet och skickade åt min mor,  ville visa henne hur jag skrev åt moster. Det dröjde inte länge innan mamma svarae att hon förstår det. 🙂 Nu för en stund sen fick jag svar av min moster. ”Det är  så klart och hör till författarens rättigheter. Din blogg är fin och intressant.”” Svaret gjorde mig glad. 🙂 Nu känns dett bra. 🙂

 

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.