Det gäller att vara aktiv

Ni kanske minns att jag beställde ett par byxor i mars, det var ju fraktfritt om man gjorde en förhandsbestälning. Jag hade inte hört av dem tills i ondags, då kom ett mail där det var om för en viss % summa för deras kläder. 🙂 Jag kunde ju inte låta bli att beställa ett par byxor. 🙂 I samband med beställningen skrev jag ett meddelande där jag bland annat frågade hur det var med förhandsbeställningen.

Det tog några dagar innan svaret kom, där man sa att det var bra då jag tog kontakt. Dessutom frågades vad jag hade bestält. Jag skickade ett mail med min beställning, och skrev latt byxorna är bestalda. Så nu i kväll kom det bekräftelse att allt blir postat i morgoon. 🙂 Det gäller att vara aktiv, tänkte jag för mig själv ännu en gång. 🙂

En liten parentes, jag ramlade och slog hakan i golvet. Nu är hakan lite röd och blå, får se hur den ser ut i morgon.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.