Alla får ha sina åsikter men jag skriver om nuet

Jag satt och försökte fixa en grej att sätta på bloggsidan, ”Live Traffic Feed”som visar bloggbesökarnas platser. För det såg jag på en annan blogg så ville jag också ha en sån. Allt annat gick bra utom det var något på inställningarna som jag inte hittade. Det behöver nog vara en datakunnig människa som gör  åt mig, till slut gav jag upp. Så det har jag sysslat med hela / halva dan med. 🙂

Ikväll ringde mina föräldrar från villan, att de glömde mobiladdaren hemma och de måste spara på strömmen. Min morbror med fru var där på besök. Lite senare ringde jag min far och sa att telefonställningen i bilen borde kunna ladda. Han lovade fundera på saken. Det blev att de ringde upp mig med en annan telefon så att pappa inte skulle bli helt utan ström. Jag pratade med hela gänget som var där, och det var trevligt eftersom jag inte träffa dom så ofta. Min moster är lite av en annan typ än min mamma, men jag tycker på mitt sätt om henne. När det blev mosters tur att tala med mej, ville hon ge respons om min blogg. Jag vill ju gärna höra vad andra tycker om bloggen. Moster började något att min bloggadress hade slarvats bort, men sen tyckte hon att jag borde skriva om barndomen. Inget fel med det, med i responsen var det ytterst lite som var positivt. Eller så hade jag inte tvättat ordentligt mina öron. 🙂 Jag svarade att jag skriver hellre om nuet, det är den stilen som ligger nära mig just nu. Folk har ju tyckt i allmänhet om bloggen. 🙂

Alla får ha sina åsikter men jag skriver om nuet, tänkte jag för mig själv efter den lilla pratstunden. Inte var jag direkt besviken men lite förvånad var jag nog. Nå jag kan ingenting åt människors åsikter. Det är bara mitt sätt att skriva, och jag tänker inte börja ändra på den. Tja kanske skriver jag om barndomen i någon annan sammanhang, men än så länge får den vänta på sin tur. Nu ska jag gå och lägga mej, det är mitt i nassen. 🙂

Kram   🙂 J 🙂 Ä 🙂 S 🙂 P 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.