En stund på terassen

Det kändes riktigt härligt att vakna till solsken. Efter regniga dagar uppskattar man solljuset ännu mer. Vi har ungefär + 13 grader. Idag satt jag faktiskt en stund på terassen, ja tidigare har det inte varit något vidare terrasväder. Kanske lite fundersam var jag över dörren ut till terassen var jag, eftersom  jag inte förut har behövt använda den. Dörröppnandet, att lyfta upp handtaget visste jag att det skulle jag klara av, 🙂 och att komma ut gick också bra. 🙂

I solen var det varmt och skönt. Jag satt på stolen och tänkte för mig själv, ja terrassen blev nog bra. Riktigt färdigt är den inte ännu, blommorna fattas där men jag kan ju alltid planera i mitt lilla huvud. 🙂 Strax när solen gick i moln så blev det kyligt och samtidigt kom en liten vindpust, luftvärmen har inte riktigt ännu kommit. Sedan gick jag in, som gick bra. Stänga dörren gick kanske en aning lättare än vad jag trodde. Jag drog fast dörren och fick hantaget nerdraget, så nu vet jag att jag klarar själv att stänga dörren. 🙂

Ha en fin dag! 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.