En god karamell

Jag sitter och suger på en riktigt god karamell just nu, önskar att den aldrig tar slut. 🙂 Karamellen är blandat både med sött och surt, dessutom innehåller den fyra lediga dagar. Inte så tokigt, sådana godisar tar jag gärna emot. Ja, jag vet mycket väl att alla inte har möjligheter att äta såna karameller. Jag måste bara få retas lite men inte så mycket, eller vad tycker ni? 🙂

Mina föräldrar var en sväng till mig, i morgon far de till villan. Jag uppmanade dem att köra försiktigt och inga hastighetsböter får tas under resan.  🙂 Ja kanske lite kostig blir jag av karamellen, men jag måste ändå fortsätta att suga på den, bara en stund till. 🙂 Kanske nästa gång känner jag mej normal igen, och är inte lika sprallig som nu. 🙂 Alltid kan man hoppas på men jag lovar ingenting. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.