Full rulle

Hej, här kommer jag. Ja, jag kan väl säga att det har varit full rulle, sedan jag kom hem. Bilen var ovanligt tidig även om jag hade fysioterapi, var hemma redan strax efter  klockan två. Jag drack kaffe i lugn och ro, hann också vattna en del blommor som var torra. Nu idag fick jag träffa min blivande fysioterapeut, som var med och såg på vad vi gjorde. Hon verkade riktig trevlig . 🙂

I kväll var vi i örtagården, örterna i drivbänken som vi sådde för en vecka sen hade spruckit. Drivbänken var ganska torr, vilket betydde att vi fick vattna den ordentligt. Vi började rensa och fixa land. Min uppgift är att hålla ett vakande öga på de andra som jobbar. 🙂 Så fick jag post medan vi var där, det var förhandsbetalningen inför höstens teaterresa till Kristina från Duvemåla. 🙂

Nu har jag hunnit lugna ner mig lite grann, men kul har det nog varit idag. Hann nog vid jämna mellanrum kika lite in på bloggen måste jag erkänna, så laddade jag bilden med tulpanerna. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.