En ny sommararbetare

I morse var det en ny vårdare med oss, hon ska börja som en sommararbetare här. Det är bra då en del av personalen får semester, behövs det folk här hos oss.( En som funktionshindrad som jag får med jämna mellanrum träffa nya människor, och  ska börja jobba med en.) I början tyckte jag att den nya vårdaren verkade på något vis lite  tyst eller blyg, pratade inte direkt med mig. Hon följde med och såg på mina morgonbestyr. Småningom började vi prata med varandra,  och  när vi blev på tumanhand då vi väntade på vipparen fick vi kontakten.  Det är så att en del  nya människor får man lättare kontakt med, medan för andra tar det längre tid. Jag får se med tiden hur det blir, hoppas vi får ett gott samabete. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.