Har firat mor på morsdagen.

Nu har vi firat mor på morsdagen, mycket trevlig dag med familjen. Vi var med min brors familj till segelpaviljongen Pavis på morsdagslunch. Det var stående bord, vi märkte ganska snabbt att det bildades en lång kö till sillbordet som sträcktes ut till hallen. Då kom vi på att börja först med varmrätten och ingen kö fanns där,  sedan fortsatte vi med sillen. Alltså åt vi baklänges. 🙂 Men vi kom undan att stå och köa, maten smakade gott. 🙂

Efteråt for vi hem till min bror, vi åt kaka och drack kaffe. Det blev en trevlig avslutning på morsdagen. 🙂 Vi åkte med en bekant taxichaufför till mina föräldrar, vi släppte mamma och pappa av där. Så ringde vi vårdaren att jag är på väg dit, vi tog mina saker och jag fortsatte färden hem till mig. 🙂 Efter en stund ringde mamma som ville bara kolla att jag kom lyckligt hem, och det gjorde jag. 🙂

Så jag inte glömmer, på förmiddagen fyllde jag i formuläret till Kankaanpä. Det gick ut på vad för slags hjälp jag behöver medan jag är där. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.