Friska vårvindar

Ja när jag laddade upp bilderna av Fuksian, som ni på fotona att det ösragnade men regnet förvandlades sedan till sol. Vi har nog friska vindar här och kanske kring 10 grader. Mina föräldrar kom och hämtade mig på förmiddagen, de var borta igår kväll så sov jag hemma hos mej inatt. 🙂

Då vi körde förbi  parkeringen vid Prisma, kom jag ihåg att Fästningsbussen var nu här. Hos oss här vid kusten, finns det ställvis rikligt med fässtningar. Förra året tog vi två vaccinsprutor eftersom det var första gången vi vaccinerade oss, så vi for och tog vår spruta. Nu är det fem år tills jag behöver nästa spruta, då man är under  60 år tar man i fortsättningen vart femte år, medan om man är över tar man vart tredje.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.