Myrorna hittade mitt kök

Ja nu är det ett tag sedan jag skrev om myrorna, trodde att de skulle ha flyttat utomhus denhär tiden på året. Det var ju faktiskt bra lugnt på myrfronten en tid ända tills i går kväll, min diskbänk kryllade av små svarta djur så myrorna hittade mitt kök. De klättrade till och med längs kökskakel. Vi strödde kanel över hela diskbänken, och myrorna visste inte riktigt vart de skulle ta vägen. De gick ganska långt bort från kanelen, men det var bara en början på striden. 🙂

Idag när jag kom hem, fick jag höra att vårdaren hade hittat myror i kökskåpet. Hon hade städat och sprutat gift i skåpet. Kanelen får stanna på diskbänken än så länge. 🙂 Sånt roligt händer det hemma hos mig idag. 🙂

 

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.