Jag önskar en mysig fredagkväll

Nalle Puh är en björn med mycket liten hjärna

Nalle Puh är nog världens mest kända björn. En gosig liten björn med liten hjärna och stort hjärta. Med sina vänner i Sjumilaskogen hittar han alltid på nya spännade äventyr. Hans stora passion i livet är Honning. Mycket av Nalle Puhs tid går åt att samla in honning från bina. Nalle Puh tycker om att sova länge, när han väl stiger upp vid 11 snåret äter han direkt sin frukost – en burk honning. Ibland blir det även lite morgongymnastik framför spegeln. Nalle Puh tycker också om att sjunga och brukar hitta på sånger själv.
Det sägs att han kallas för Puh för att han, en gång när han inte kunde röra sina armar på en vecka, måste blåsa bort varje fluga som satte sig på hans nos.

Dagens goda gärning . . . utan att tänka på att man gör en god gärning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.