Jag är en omtänksam person….

Man kan väl säga att jag är en omtänksam person, det hör till min natur. Jag vill att alla ska ha det bra, pratar inte om något som jag inte är säker på. Har respekt för andra människor, om de har berättat för mig och litar på att jag inte för vidare. Det kan ibland hända att jag tar lite för mycket hänsyn till alla andra, och är snäll, vågar inte alltid säga emot. Ofta börjar jag fundera på vad folk ska tycka om mig, om jag har haft en annan åsikt än någon annan. Jag gillar inte att såra eller vara osams med någon. Livet har lärt mig att kunna stå på.

Det är svårt att vara ”hård” och vänlig samtidgt, man måste ju kunna säga hur man vill ha det men på ett vänligt sätt. Jag tänker kanske först på alla andra än på mig själv. I livet är det mänskligt att det sker missuppfattningar, det händer vem som helst. Ingen av oss är perfekta eller felfria. Vi gör våra misstagar. Det är många saker som jag önskar att man kunde undvika, i grund och botten är jag en omtänksam person. Visserligen är det liknande ämne som jag tidigare tog upp idag, men kände behovet för att skriva  om. Det är det som gör mig till den människa som jag är idag. 🙂

🙂 Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.