Mycket nu….

Ibland verkar som om det skulle ske flera saker på en och samma gång. Så det är mycket nu…… När  jag kom hem, fick jag smått brått att gå ut och se på terassen som blev färdig idag. Dagens post kom med goda nyheter, FPA hade beviljat anstaltrehabitering åt mig till Kankaanpää som ligger i inre delen av Finland. Ett brev var från Kankaanpää, som innehöll en bunt papper jag ska fylla i och skicka åt dem. I samma veva kom mina föräldrar instickande. Jag var en aning envis att mamma blev tvungen att ta en bild av terassen, och gav mig inte förrän hon gjorde det. 🙂

Sedan hade jag jumppa, som gick riktigt bra. Jag bad terapeuten att  massagera mina fötter, som var lite spända och ömma. Massaget kändes skönt. 🙂 Efter jumppan ringde jag min goda väninna och berättade om FPA:s beslut, eftersom hon kommer samtidigt till Kankanpää som mej. 🙂  Sedan hämtade jag postpaketet som hade kommit till närbutiken, det var morsdagspresenten. 🙂 Så nu ska jag försöka lugna ner mej. 🙂

 

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.