Terassplaneringen med snickaren

På eftermiddagen hade mina föräldrar och jag terassplanering med snickaren. 🙂 Nu har jag en tröskel som är alltför hög för mig att kliva själv över. Det är samma snickare som var och lagade upp lägenhet då i december 2011. Han är väldigt duktig och skicklig på att fixa saker och ting, kommer med olika förslag på hur man kan laga. Snickaren räknade med att terassbygget skulle ta 1 – 2 dagar och börjar i morgon bitti. 🙂

Pappa tog min telefon när de for härifrån, han skulle fara till Expert Höglunds och se om killen som kan laga automatiska svararen är där. Så nu är jag utan telefon ett tag, känns lite konstigt men det ska nog gå att vara utan mobil också. 🙂

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.