Växlande molnighet

Vi har åtminstone lite bättre väder idag, växlande molnighet med hela + 7 grader. 🙂  Den kalla vinden verkar haa ett starkt grepp här vid kusten, även nu denna dag.  Nej det blír ingen utedag för mej idag heller. 🙂 Jag lyfter hatten för mina föräldrar som är ute och gör trädgådsarbete.

Kan väl citera tjuren Ferdinad när mamma ko frågade, honom varför han inte och leker med de andra tjurarna<Han skakade på huvudet och sa: ”Jag trivs bättre här.” I stället satt Ferdinand under sin korkek och doftade på blommorna. Så säger jag: ”Jag trivs bättre vid min dator”  🙂

Ha en bra dag! 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.