Ruggigt väder

Vädret fortsätter vara lite regnigt med några värmegrader, lite ruggigt och kallt. Alltså passar det bra att sitta och skriva om gårdagen. Jag hade ju min första fysioterapi hemma hos mig, nu var det så att terapeuten kom ensam, för att den andra människan kunde inte komma med. Det kändes trevligt att träffa fysiotterapeuten efter tre år. Vi pratade om hur vi skulle göra med terapin i fortsättningen sedan kom vi överens att jag kunde ha jumppan hemma.I och med att Vippariskjutsen är lite osäker, för nu var jag hemma knappt en kvarttimme innan jag hade jumppa. Vi tänjde beenen och gjorde också lite andra övning. Sedan blev det diskuterat om vad som har hänt i livet sen sist vi träffades. 🙂

Pappa hämtade mej strax efter fyra, på kvällen skulle vi ha en fest hos mina föräldrar. Ja vi har ett gäng med bekanta som har varit tillsammans, ända sedan jag var barn och fått vara med på nästan alla tillställningar. Vi uppvaktade två som har eller ska fylla jämna år, dessutom hade vi videofilmat från deras fester för ganska länge sedan. 🙂 Min bror kom hjälpte till med den tekniska biten. Det var en supertrevlig kväll, alla var glada och på gott humör. 🙂 Kvällen påminde lite om då min bror och jag var barn, samma människor som var en aning yngre men stämningen var densamma. Tja vi har också själv blivit äldre och mer förståndigare med tiden hoppas jag. 🙂 Alla trivdes och hade roligt. 🙂

Idag har jag inte stuckit min näsa utanför dörren, och misstänker att jag kommer inte heller att göra det. Vem vill gå ut och frysa i onödan, åtminstone är det inte jag. 🙂 Ibland får man lov att ha innedagar eller hur. 🙂

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.