Känner mig lite bortgjord

Nu känner jag mig lite bortgjord. Det är så att då jag har bloggat något uppdateras det auotmatiskt på facebook. Jag ville ha ett inlägg som skulle visas enskilt, men kom inte iriktigt håg på hur man gjorde det. Jag ville ha inlägget ”Det finns alla möjliga problen som vi inte märker”enskilt, därför att det har ett viktigt budskap åt oss.Till min otur lyckades jag radera bort några av inläggen helt i misstag. Och jag blev nog snopen på mej själv. Då något är radererad så är det definitivt borta, tänjkte inte på att ta på ångra när chansen fanns. Så jag delade några av länkarna på nytt, nu kan det vara att jag har dubbelt uppsättning av inläggen, men vad kan man. Facebookvänner tycker kanske att jag knäpp,

Tur att alla inlägg finns i all fall här på bloggen, så det tröstar mig lite grann. 🙂 Nu blir det bastu, o vad skönt det ska bli att få gå i värmen. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.