Morsdagspresenten är fixat

Fåglarna började kvittra för mig att snart så är det morsdag. 🙂 Att komma på någon present åt en mamma som nästan har allt vad hon behöver, är det ingen lätt uppgift. Och jag vill gärna köpa något som är användbar, för  min mor är inte för ”krimskrams” och det är inte jag heller. 🙂 I kväll gick jag in på By Blooms nätsida, de har ju all möjlig kosmetikprodukter. Kikade lite på parfymer, men konstaterade ganska snabbt att det är för svårt att köpa  parfym åt någon annan människa. Efter en stund beslöt jag mig att köpa Boots N 7 produkter som är för äldre kvinnor.  Det blr en riktig bra gåva. Så nu är morsdagspreseenten fixat.. 🙂 Nu har jag ett bekymmer ur världen. 🙂

Dagens väder var en aning bättre än vad de hade lovat. Morgonen var ganska kylig, sedan blev det varmare och sol. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.