Skulle gärna gå på gårdsfesten…

I kväll fick jag en inbjudan av en vän på facebook till gårdsfesten på Kristlliga folkhögskolan i Nykarleby den 30 maj. 🙂 Ja jag gick ju ett år där på skrivar- och dramalinjen efter studenten. Festen är för både nya och gamla elever. Själv har jag varit två gånger förut på den, riktigt trevligt har det varit och man träffar gamla vänner där.

Tänker vi in i min situation, då måste jag fundera på en del saker  såsom: Vem skulle jag få som föjer med och hjälper mig? Hur tar jag mig dit? Sådana saker blir jag tvungen att tänka på innan jag bestämmer mej för att fara på olika tillställningar. Jag skulle gärna fara på gårdsfesten, då kommer ett Men emot. 🙂 Tja vi får se hur det blir med saken, åtminstone har jag god tid på mej att tänka.

 

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.