Äntligen får jag börja med min fysioterapi

,Jag skrev tidigare att min fysioterapeut skulle bli mammaledig inom kort, under den tiden som hon är borta så flyttas min fysioterapi till Folkhälsans regi. Det var bara att Folpensionanstalten (FPA) skulle befatta ett beslut om terapins övergång. För några veckor sedan började vi höra oss för, hur det låg till med saken. Det var olika information från både  FPA och Folkhälsan, båda påstod att de väntade på besked från den andra partner. Tidigare har Folkpensionanstalten skött mina saker ganska smärtfritt och fort. Tills idag hade vi fortfarande inte hört något om min terapi, som är ganska viktig för mej. Nu har jag varit en månad utan fysioterapi. Vi beslöt oss för att vänta på dagens post, men ingen beslut kom.

Min mor gick på eftermiddagen  till både FPA och Folkhälsan. På Folkhälsan sa man att de skulle ha en tid åt mig på tisdag. Stället ligger inte långt ifrån där jag bor, så mamma kom efteråt till mej och vi pratade om situationen. Samtidigt fick hon träffa den nya vådaren. När jag hade hunnit äta färdigt, ringde en fysioterapeut (som jag kände från tidigare) från Folkhälsan. Vi kom överens att hon och en annan terapeut, som ska börja ha fysioterapi med mig kommer på fredag hem till mej. Äntligen får jag börja med min fysioterapi.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.