En innehållsrikdag

Besöket hos min brors familj var härlig. Vi hade en bra gemenskap och hade det trevligt på alla sätt. Min svägerska berättade att hon hade städat pojkens klädskåp, det var en kasse med användbara kläder som hon ville bli av med. Hon frågade mig om jag visste någon som behövde, jag lovade ta reda på. Det tog inte länge innan jag hittade, som var ett barnbarn till min stödperson. 🙂 Det kallar jag för dagens goda gärning. 🙂

Jag hade lovat  följa med på min hjälparens yngsta barnbarnets dop idag, som var riktigt  trevligt. I alla fall for vi efter kläderna till min bror och förde till barnbarnet. 🙂 Ja dopet var lagom stort tyckte jag, den lille skrek lite men inte så farligt. Det är inte så ofta man får gå på dop. 🙂

Sedan for vi hem till mig. Jag passade på att ta bilder av trädgården, som ni redan har sett. Lite senare for jag hem till mamma och pappa, som kom hem idag, passade bra då jag är ledig i morgon. 🙂 Vi hade bastu som var riktigt skönt. Så det var en innehållsrikdag. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.