Nöjd med mig själv

Nu känner jag att jag är nöjd med mig själv, visst är jag nöjd för det mesta. Då jag skapade min blogg, så blev det i misstaag två olika bloggar med samma namn. Ganska fort fick jag att denna blogg s0m jag skriver på, att det skulle visas och den andra gick att gömma. Jag skrev bara namnet på den. Igår ville jag ha bort bloggen eftersom jag tyckte att den var onödig. Jag försökte flera gånger radera enligt instruktionerna men den fanns ännu kvar, fast jag gjorde allt möjligt för att få bort. Det som jag inte tänkte på att man  skulle gå och kolla e-mailen. 🙂 Först i dag märkte jag att där fanns ett bekräftande e-post om man vill radera bloggen, och det ville jag ju.  Så nu har  jag som jag ville ha. 🙂

Jag fick ett samtal från Cypern, där hade de haft varmt och skönt. Mamma blev glad då jag berättade om att jag har lagat mjöd. 🙂 Trevligt att det gjorde henne glad. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.