Det känns skönt med fyra lediga dagar

Arbetsdagen började med att dataprogrammet so  jag använder, krånglade med mig. Jag var mitt i att skriva in en parkeringsböterslapp, då hitttar programmet på att slänga ut mig. Våra datorer är ganska gamla ska jag tala om för dej. Nå, jag försökte startta om datorn, gick in i programmet men efter en stund hände samma sak igen. Jag avslutade och gick ut, försökte gå på nytt in i vårt dataprogram, då påstod den att databasen kunde ei hittas. Suck, suck, vid det laget kände jag mig stressad, hade hunnit med två, tre lappar och övervakaren skulle komma snart. Då tänkte jag att det känns skönt med fyra lediga dagar.

På eftermiddagen tappade vi upp mjödet på flaskor och satte russin med, jäsningen är i full gång och bubblar på. Nu är det bara att vänta tills mjödet är färdig. 🙂 Jag inledde helgen med pizza och jaffa. 🙂

Hej svejs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.