Vilken otur jag har….

Jag blev bjuden på lördag till min bror, och ska sova över till söndag. Det ska bli kul! 🙂

I kväll lagade jag mjöd, för att det tycker jag att det hör till första maj. Hemlagad mjöd är det bästa, om någon skulle fråga mej, ni har sett att jag tog bilder på det. Här om  dagen kom jag på att vi inte får mjöd om inte jag försöker själv laga den. Det är ju så att mjödet måste stå i några dagar förrän man kan dricka, visst finns det att köpas i affarerna men är inte lika gott.

Det är ju så att jag brukar inte slå mej,neeej minsann inte. Jag kom i vardagsrummet och skulle gå till matbordet, plötslligt tappar jag balansen och slår ögonbrynet mor Tripptrapp stolens kant. Ajajajajaj! Vilken otur jag har, som slår mig två gånger under lite mindre än en vecka. Vi lade is genast på, hoppas att det intte blir blått. Nu ska jag ta det lugnt, ja jag ska försöka göra det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.