Sådant som inte skulle få hända….

Idag hände det något som inte skulle få hända. Det brukar alltid vara en vårdare som tar emot mig, då jag kommer hem från jobbet men så var det inte idag. Ibland har jag nog fått vänta en stund på hjälparen, som är helt okej. Nu var jag hemma kanske klockan kvart, tjugo över två, då såg jag inte till någon vårdare. Satt i elrullstolen och väntade i korriidoren, tiden gick och gick. Det blev varmt med jackan på, jag fick peetat upp kadborreband på ärmen, så att klockan kom fram. Såg att klockan började närma sig tre men ingen vårdare. Därute sken solen. 🙂

En granne råkade komma in, jag bad honom om lite hjälp med telefonen. Först försökte jag ringa på personalens mobil, men på den svarade ingen. Grannen gick ut för att se om han såg till någon, min föredetta granne var ute och kom med mig och väntade. Efter en stund sade min (nuvarande) granne när vi  stod ute på gården och funderade, han ringer hemservicebyrån. Där sade de att man skulle ordna saken.

I nästa stund kom kvällsvårdaren som också var förvånad över att ingen var här, och hon började klockan halv fyra. Vi var alla lite stressade och gick in. Jag var svettig så vi tog bort tröjan och kissnödig var jag. Vi hade på klart att det var en miss från byråns sida, då kom en annan hjälpare hit och titta, hon hade varit på byrån då min granne hade ringt.

Nu är allting bra, jag ska snart äta en skinkomelett. 🙂

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.