Blev smått överraskad och glad

Idag tog jag fram min vårjacka, det kändes skönt att få ha lite tunnare kläder. Det var en solig morgon, men tilll eftermiddagen blev det mulet. Arbetsdagen var ganska lagom. Jag skulle bara kika på bloggen, då det blev tid över tänkte jag för mig själv. 🙂

Plötsligt fick jjag syn på en kommentar, som var från någon annan än mina vänner. 🙂 Situationen var alldeles ny för mig, dessutom var det skrivet på engelska. Jag blev nog smått överraskad och glad. Tänk er, att någon helt främmande människa skriver och tycker att min blogg är bra! 🙂 Det blev en AHA-upplevelse för mej. Visserligen har jag fått höra att folk har tyckt om bloggen.  Dethär överskred nog över min förväntan, vilket är helt otroligt och fantastiskt! Så jag fick skriva ett svar på engelska. 🙂 Att börja skriva plötsligt på ett främmande språk, är det inte så lätt, ska jag tala om. Ja ett svar fick jag nog och skrev ganska enket, det brukar jag göra om jag är osäker på språket. Det är ju två skilda saker att prata och skriva på ett annat språk.

Det var nog en av dagens höjdpunkter. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.