En artig chaufför

Ja nu har solen skinit faktiskt hela dagen, så det känns skönt och det är ungerfär plus 12 grader. Idag har jag hafti en artig chaufför båda vägarna. Med tiden har jag träffat många olika chaufförer, en del är trevliga, glada och pratsamma, mesdan andra kan vara lite tysta  och ser ibland nästan lite sura ut.

I morse kom bilchauffören ända in, för att meddela att skjutsen var här. Min hjälpare och jag frågade om vi var sena, när vi kom ut i korridoren och han stod där vid trappan och väntade. Chauffören sade, nej han var bara tidig och verkade ganska lugn. Han hade lagt skenorna fram till bilen då vi kom ut, så det var bara att köra in. 🙂 På eftermiddagen frågade chauffören av mig, hurudan min dag hade varit. Det var samma människa som körde mej på morgonen, och visst var det snällt och artigt gjort av honom tycker jag. 🙂

Sådana människor tycker jag om. 🙂

 

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.