Solen kom och gick

Genast från morgonen sken solen, och man hoppades på en solig och härlig dag. 🙂 Jag passade på att göra en promenad ute i solskenet, i samma veva gick jag och handlade det som jag behövde. Igår fick  jag ganska mycket mat med mig  av mamma, som rensade ur kylskåpet innan de skule åka i väg. 🙂 Till lunch blev det korvsoppa av länkkorv. 🙂 Smakade gott! 🙂 Mamma ringde mig ungefär vid ett-tiden, att de hade kommit fram och var på hotellet. Jag hann säga, att här sken solen. Det gick bara några timmar så for solen i moln.

Nu är ni väl nyfikna på hur det står till med myrorna idag, 🙂 ja trafiken har inte varit lika livlig som i går kväll. 🙂 Jag har inte ännu behövt ta fram stridsvapen, men beredd ska jag nog vara. 🙂 Annars har dagen varit lugn och skön. 🙂

 

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.