Livets sanna ord

Ibland om det är något bra text eller bild på facebook som någon människa har lagt på sitt status, då brukar jag kopierara och dela vidare. 🙂 Denhär texten var fin och vacker, jag ville också dela med er här på bloggen. Säger mycket om vänskapet.

Några människor kommer in i ditt liv och blåser omkull dig.   Andra lämnar dig när det blåser som värst.   Men några kommer som en lugn sommarvind   och smyger sig omkring dig som en skön filt.   De kan vara borta under långa perioder, men   kommer alltid tillbaka…   Ta vara på dessa människor.   Det är de som hjälper dig igenom stormarna. ♥vänskapet.

Ha det bra! Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.