Typiskt marknadsväder

Här i Jakobstad har vi alltid vår- och höstmarknad, det brukar vara kallt och ruggigt väder. På årets marknad var det ingen undantag, det var både kallt och regnigt. Jag kan gott säga typiskt marknadsväder. Vi var först till en elektronikaffär Expert Höglund och se om de kunde fixa tillbaka min automatiskasvararen. (Måste förklara idén med automatiskasvaren. Jo, det är så om någon ringer mej, då svarar telefonen automatiskt och jag behöver göra ingenting. Jag nämnde om funktionen som troligtvis försvann p.g.a en uppdatering. ) Killen som lagade den åt mig så var sjuk idag, men lovade komma sen och fixa. 🙂  Marknaden ja, den var som det brukar vara med alla slags försäljare. Det märktes nog att kalla vädret gjorde att människorna hade stannat hemma, men det var bra att komma fram med rullstolen. 🙂  Vi gick en sväng på marknaden, köpte grillkorv som vi tog med oss hem. 🙂

Nu är jag faktiskt avundsjuk på mina föräldrar som får åka i morgon till Cypern. 🙂 Bort från dethär kalla vädret En stund senare var vi och såg på när min brors pojke spelade en fotbollsmatch, och han gjorde två mål. 🙂 Där träffade vi min svägerska med några vänninor, som berättade att hon hade visat min blogg för dem. :)Efter dagens program fick jag tid att sätta mig ner framför datorn. Mamma kom och började säga att jag någongång kunde skriva ett meddelande åt Sirpa Stenberg i Saltsjöbaden. En mammas vän hade skickat e-post med bilder, men tog fel på personen, för att min mamma heter likadant. Det var ett ganska roligt sammanträffande, så det var en kort förklaring för personen i frågan om, ifall människan läser någongång min blogg. 🙂

Jag ska ta en matbit innan pappa kör hem mig, de åket i väg på natten. 🙂

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.