Myrorna har kommit

Innan jag kom hem snubblade jag hos mammas, slog mitt huvuud mot ett bordskant. Det tog vid sidan av pannan, och gjorde ajajajaj!! Pappa satte genast kallt is på det sjuka stället. Mamma sade, tänk vad lite slagit mig, med tanke på min ”dåliga” balans. Nej, det var inte så trevlig början på lördagskvällen

Varje  vår har jag fått myror i  lägenheten, hade smått önskat att de små djuren skulle ha lämnat mig i fred. Ja det kunde jag bara drömma om. Här vandrade myrorna glatt på bordet och golvet. Tidigare på veckan köpte pappa små lådor med myrgift, som verkade inte ha något större effekt. Vi dödade varje myra som vi såg till. Och i morgon börjar kampen mot myrorna på allvar.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.