suckar av lättnad

Jag har även i kväll försökt få bytt ut en ringsignal, men utan resultat. Denna gång kopplade jag USB-kabeln till datorn, tänkte väl att det skullle lyckas bätttre. Men nej banne mej. En sak fick jag gjort, det var att ladda bilderna på datorn. Ringsignalen ja den finns sparat på min maskin, väntar på bättre tider.

Sedan märkte jag att  applikationen med den automatiska svararens ikon hade försvunnit från telefonrutan, försökte leta efer den men hittade den inte. Vi försökte  återställa telefonen, då började den fråga efter nätverkslösenord, vi försökte med ett lösen men nej den dög ej. Jag kände mig besviken på mig själv, över vad jag hade gjort. Så gick jag i duschen i mellan, efter det bad jag få ringa med personalens telefon åt mamma. Jag förklarade situationen snabbt för henne. Mamma sade att jag inte ska känna mig besviken och sådant kan hända. 🙂 Sedan tänkte jag, att jag ska prova än en gång, och ”hockus pockus” så fick jag allt utom  den ena ikonen tillbaka. Blev så glad att jag ringde åt vårdaren och berättade om saken. 🙂 Sedan ricgde jag pappa också. 🙂

Ja jag suckar av lättnad . 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.