Sol!!!!!

De nya sockorna var så varma, att jag måste ta av mig innan jag skulle sova. 🙂 Det var härligt att vakna till en solig dag, som vi inte  på den senaste tiden har för bortskämda. Jag känner mig mycket piggare och gladare. Det tråkia vädret höll på att göra mig galen! 🙂 Om väderleksprognosen stämmer någonlunda, så lovas det lite sol och  värme nu till helgen även ntill våra trakter. 🙂 Väderleksprognoserna ja, de stämmer inte alltid har vi märkt  Här vid kusten har vi lite annorlunda klimat än resten av landet, ibland så lönar det sig att se väderprognosen från Sverige. Så nu gnäller jag inte på vädret  🙂

Jag fick plötsligt skrivinspiration mitt på blanka dagen, det var nästan inget jobb som jag hade. Tänkte kolla lite här på bloggen, och mitt i allt så hittar jag mej här och skriva. Aj aj aj mej! 🙂

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.