Tänkte bli bortglömd

Idag bestämde jag mig för att ta ledigt på valborgsmässoafton som i år är en måndag. 🙂 Dagens jobb var ganska lagom,hann laga det som jag skulle. Ni kanske märkte också att jag hann smyga mig in på bloggen. 🙂 Sådan filur är jag.

Vid tolvtiden brukar jag få hjälp med lunchen. Det har nu längre tid fungerat rätt så bra. Klockan närmade sig halv ett, men ingen hjälpare syntes till och hungrig var jag. Då ringde min arbetskamrat till hemservicebyrån, de lovade gå och se till att någon vårdare kommer till mig. Jag hade tur att det gick att ordna så fort. Det var en bekant hjälpare som kom, hon skojade och sa, kanske de trodde att jag skulle banta. Enligt vårdaren fanns inte mitt namn på listan, jaså? det var konstigt tyckte både hon och jag. Ja så kan det gå ibland. Fast just då kändees det inte så roligt ska jag säga er. 🙂

Nu har det börjat snöslaska igen för omväxlingens skull. Jag pratade med mamma, de körde hem från Åbo. Då bad jag dem att köra försiktigt. Ja lite kontroll på sina föräldrar måste man ha. 🙂

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.