Yes, jag lyckades!

Igår fick jag ha hjälp till mina datorploblem. Internet hade slutat fungera, men det ordnades ganska snabbt. Ja ni vet ju att jag har två utländska webbTvkanal-anslutningar. Nu hade den ena anslutningen fått något fnatt, den anslöt i mitt nätverk men inte till internet. Så jag skrev e-post till SesvenskTv.com om problemet. Lite senare kom det därifrån ett svar, med instruktioner om hur jag skulle göra.

Jag gick hela dagen och funderade , om jag skulle våga försöka göra det på egenhand. 🙂 Eter eftermiddagskaffet tog jag mig i nackskarven och försökte göra det, följde instruktionerna noggrant. Då allt var klart så provade jag anslutningen, och den fungerade!!! 🙂 🙂 🙂

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.