Hemlighet

Idag fick jag veta en hemlighet.  Jag uppskattar att jag får höra till den närmsta vänkretsen som har fått höra det. 🙂 Nu kunde jag inte låta bli att citera ”Pilutta visan” ur Madicken. 🙂 Det passar så bra in  den situationen som jag befinner mig i.
Pilutta dig, pilutta dig, Jag vet nånting hemligt som bara är för mig. Pilutta, pilutta, jag säger inte vad det ä’, pilutta, fast du vill nog gärna veta de’, pilutta dej, en hemlighet, pilutta dej, som ingen, ingen vet, och ingen på jorden får heller veta det. Fast det förstås, om du är snäll och ger mej en och annan karamell, så kanske, så kanske jag säger det i kväll.
Kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.