Välkommen du ljuva helg!

Nu vet jag inte riktig vad som gör att helgen känns så efterlängtad, fast veckan var kortare än vanligt: Efter lunchen kändes det som om orken  och lusten: Jag beslöt ganska snabbt att jag lämnade resten av gårdagens arbete till måndag; igår kom det en hel del lappar in: Nej, jobbet smakade inte just då och jag villle ta helg. 🙂

När jag kom hem så var tre från personalen hos mig, men jag fick rum i sällskapet.  🙂 Vi pratade och skämtade med med varandra, och gjorde mig pggare. Sedan pratade jag med mamma som var i Helsingfors, vi talade just om fredags känslan. Mamma sa att hon nästan har glömt bort, hur det känns efter jobbet på fredagar. 🙂  Nu börjar jag njuta av helgen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.