Stolt över min blogg

Allra först vill jag säga att jag faktiskt är lite stolt över min blogg. På knappt en månad har bloggen haft över 1000 besökare, det trodde jag aldrig då jag började skriva.. 🙂 Jag märkte att många har läst inlägget med Hej svejs på facebook, därför vill jag uppmana er att var inte rädda att visa ert intresse utanför bloggen också. Det kan låta lite tjatigt, men med det vill jag påpeka att trots allt är jag en vanlig människa. 🙂

Lite om dagen. 🙂 På jobbet drack vi två gånger kaffe under min arbetsdag, vi var väl lite snåla och det smakade gott. Annars dricker vi kaffe en  gång. Eftermiddagen blev full fart på. ni såg väl bilderna på blomplanttorna som kom idag. Nu var det möjligt att kunna plantera samma dag som de kom eftersom de var två vårdare i kväll också. Dessutom skulle jag  fara bort på kvällen.

Örtagårdsgruppen hade informationskväll för dom, som kunde  tänka sig ställa upp för öppna  trädgårdar och gårdsmiljöer. Meningen med projektet är att folk får gå runt i andra människors trädgårdar under en  sommareftemiddag i juli. Det kom nog folk och alla kunde inte vara närvarande. Tja, vi räknar kanske sammanlagt med tolv trädgårdar som kommer att vara med.

Jag vet inte hur jag misstog mig och trodde att telefonen hade mera lladdning, än vad den i verkligheten hade. En alarmklocka har jag för säkerhets skull, om det händer något på natten. Hela systemet är ganska nytt för mig, ännu har jag inte behövt den. Så jag testade samtidigt som jag ringde efter hjälp, nattpatrullen kom och satte mobillen på laddning. Ibland när jag har haft mycket på gång, har jag lätt att reagera med huvudet. Jag bad vårdarna ge huvudvärkspulver på samma gång, kände väl början till huvuuddvärk.

Nu snart är det  nog läggdags. 🙂

God natt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.