2 vådare och jag

Jag sitter visserligen på jobbet,men hade ganska lite att göra. Ibland brukar det kunna vara så. Nu gick det såpass fort, att jag hinner skriva lite om denhär morgonen. Schh….. Ni avslöjar väl inte för någon att jag är här. 🙂    

I morse hade jag två vårdare hos mig, ja inte för att en människa skulle klara ensam med mig. Nå jag skojade ju bara, så hjälplös eller besvärlig är jag inte. 🙂 Lite skoj i vardagen skadar inte. Jag har ju nämnt om den nya vårdaren som ska börja arbeta hos oss. Hon var med och såg på mina morgonsysslor. Jo det gick bra och det är inte så ofta man har två hjälpare hos sig. Vi pratade medan vi gjorde det som skulle bli gjort,

Ha en trevlig dag! 🙂

Hej svejs 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.