Shoppa på nätet

Nu har jag varit och shoppa på nätet,ja det passar för mig som inte kan röra på sig. Det är enkelt att sitta hemma och får beställa från sin egen dator.Jag har gjort det i flera årstid,började med Dvd filmer och nu även kosmestik Jag fick tips om ett märke på en ansiktsrengöring,då tyckte jag att min hy inte var så i gott skick. Märket heter Boots N 7,till en början fick jag prova på små gåvoförpackningar,under en kort tid märkte jag hur hyn förändrades till det bättre. För några år sedan trodde man att produkterna fås bara från England, men problemet låg att de sände inte varor utanför landet. Jag surfade på internet och ville veta mera om Boots N 7,så hittade jag ett svenskt företag Bybloom som hade produkterna. 🙂

Ikväll var jag ganska förnuftig och beställde endast det som jag behöver. 🙂 Ibland blir det att jag hamstrar onödiga saker, för att de har en viss gräns om det köps för en summa så är frakten gratis. Man vill inte vara dum heller. 🙂

Jag får inte glömma att berätta att ikväll hade vi den nya vårdare med en annan människa,så de var två som hjälpte oss. Den nya människa var riktiigt okej,tar en stund innan man lär känna varandra.

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.