Påsksöndag

Idag på påsksöndag har gått i lugnets tecken. Solig väder, det märks att solen värmer där det inte blåser. 🙂 Vi promenerade till gamla gravgården och tände ett ljus på våra vänners grav. Någon släkt som skulle vara begravd här i Jakobstad har vi inte, eftersom våra släktingar bor i södra Finlad. Vi gick en stund på gravgården och såg oss omkring. Efter promenaden gick vi på bakgården och satte oss i gungan.  Det kändes så skönt att få sitta i solen. Jag vågade till och med ta av mig jackan..

Sedan blev vi småtthungriga, vi beslöt att grilla korv. Det gjorde vi och åt därute första gången för år. 🙂 Så har dagen hittils varit, jag ska nog fortsätta att ta det lugnt. 🙂

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.