Tjenare!

Tjenare, här dyker jag upp igen.Ja jag vet att jag skrev tidigare, det skulle inte mer bloggande idag. Liksom jag sade att man vet aldrig med mig. 🙂 Middagen tog slut såpass tidigt, att det blev bra med tid att komma hit och skriva lite.

Det var trevligt att ha lite gäster. En del av människor träffar man inte så ofta. Vi hade ett fiskbord med alla möjlliga fisksorter, som man blev nästan mätt utav. Sedan hade vi något som min mor hade lagat, det var typ av köttbulle med ett kokt ägg inuti. Något namn kom vi egentligen inte på.  (på finska kallas det kätkön muna. Min mormor lär ska ha lagat det någongång i tiden) Så var det hjortstek som också var god. Barnen åt köttbullar och potatis. 🙂

Ja kvällen var trevlig på alla sätt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.